Isolering

Overvejer du at få isoleret dit hjem eller arbejdspladsen?
Det er ikke kun kulde du skal kæmpe med hvis du har dårlig isolering – der er også mulighed for fugtskade og andre problemer, som nemt kan afværges. Hos HA-Byg er vi kyndige indenfor alle former for isolering af huse, sommerhuse og deslige. Vi laver holdbare løsninger, som du bliver glad for.

Derfor er isolering vigtig
Først og fremmest er god isolering et skub i den rigtige retning, når det gælder velvære og dit helbred. Hvis kolde vinde ofte sniger sig ind i ejendommen, kan man hurtigt komme til at ligge under 2-3 tæpper med et termometer i munden. Derudover kan dårlig isolering resultere i store elregninger i de kolde periode, da varmen ofte skal skrues ekstra højt op, for at bekæmpe det kolde danske efterårs- og vintervejr.

Ved at investere i ordentlig isolering, vil dit køb betale for sig selv på sigt. Derudover får du en fast og pålidelig temperatur i hjemmet, så du slipper for at rette på eller tjekke radiatorerne flere gange om dagen.

Få en grundig isolering i Randers og Østjylland
Vi tilbyder at give dig en hånd med din isolering, og bor du i Randers eller Østjylland, kan vi hurtigt køre forbi til en uforpligtende samtale. Vi har gennem de sidste mange år hjulpet lokale kunder i Randers og Østjylland, med holdbare løsninger – og vi vil også gerne hjælpe dig.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder når det gælder isolering, er du velkommen til at ringe til os på 40 50 23 15.

Indenfor isolering udfører vi:

  • Isolering
  • Loftisolering
  • Hulrumsisolering