Vinduer og døre

Vinduer
Overvejer du at udskifte en eller flere af dine vinduer til en nyere og bedre model, eller er du så uheldig at stå med et ødelagt et af slagsen?

I så fald kan vi hjælpe dig med vinduer til både hus, sommerhus eller hvad det måtte være. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med alle former for tømreropgaver, herunder også skift af vinduer.

Hvis du er i tvivl om hvad du står og mangler, er vi selvfølgelig klar med kyndig råd og vejledning. Vi har gennem mange år hjulpet danskere fra nær og fjern med at vælge lige præcis dé vinduer, som passer til deres behov.

Nye vinduer i Randers
Vi har vores udgangspunkt i Randers, og bor du i Randers eller Østjylland, kan vi hurtigt køre forbi og få en snak om dine nye vinduer. Vi udfører som sagt arbejde for både private og erhverv, og uanset om der er tale om en lille eller en større opgave, er vi behjælpelige gennem hele processen.

Hvad end du skal bruge et nyt vindue i stuen eller skal have skiftet en håndfuld ud på arbejdspladsen, kan vi hjælpe dig fra start til slut.

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog
Ønsker du en nærmere dialog med et nærværende tømrerfirma, du altid velkommen til at tage os med på råd.

Ring til os i dag på 40 50 23 15, for en uforpligtende samtale om dine visioner og drømme.

Indenfor vinduer og døre arbejder vi med:

  • Træ
  • PVC
  • Træ / Alu
  • Mahogni
  • Fyrtræ med og uden maling